Boek
Nederlands

Onschuld

J.D. Robb (auteur)
+1
Onschuld
×
Onschuld Onschuld
In de reeks:
Genre:
Een vrouwelijke inspecteur doet onderzoek naar de moord op een geschiedenisleraar, terwijl haar man valt voor de manipulaties van een oude geliefde. Dan wordt er een tweede lichaam aangetroffen...
Titel
Onschuld
Auteur
J.D. Robb
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Innocent in death
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, © 2022
396 p.
ISBN
9789022594889 (paperback)

Besprekingen

Een vlotte detective in de ‘Eve Dallas’-serie. Eve Dallas is een getalenteerde inspecteur bij de New Yorkse politie met een traumatisch verleden dat haar blijft achtervolgen. Als geschiedenisleraar Craig Foster wordt vermoord, is zijn omgeving diep geschokt. Tegelijkertijd duikt een oude geliefde van Eve’s echtgenoot Roarke op, en Roarke lijkt blind voor haar manipulaties. Eve zint op wraak, maar dan wordt er een tweede man dood aangetroffen. ‘Onschuld’ is in een ongecompliceerde stijl geschreven. J.D. Robb is het pseudoniem van de populaire Amerikaanse schrijfster Nora Roberts.

Over J.D. Robb

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

  • 01 Vermoord naakt (1995) Naked in death
  • 02 Vermoorde reputaties (1995) Glory in death
  • 03 Vermoorde schoonheid (1996) Immortal…Lees verder op Wikipedia