Boek
Nederlands

Verwachting

J.D. Robb (auteur)
+1
Verwachting
×
Verwachting Verwachting

Verwachting

In de reeks:
Genre:
In het jaar 2060 moet de New Yorkse inspecteur Eve Dallas een dubbelmoord oplossen van liefdespartners die voor een accountantskantoor werkten.
Titel
Verwachting
Auteur
J.D. Robb
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Born in death
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, © 2022
364 p.
ISBN
9789022594896 (paperback)

Besprekingen

Een detective die speelt in de nabije toekomst. De New Yorkse inspecteur Eve Dallas werd als achtjarig meisje zwaar getraumatiseerd gevonden in een steegje en herinnert zich niets meer. In het jaar 2060 moet Eve een dubbelmoord oplossen van liefdespartners die voor een prestigieus accountantskantoor werkten en op gruwelijke wijze om het leven kwamen. 'Verwachting' is ongecompliceerd geschreven. J.D. Robb (Silver Spring, 1950) is een pseudoniem van Nora Roberts. Ze is (onder andere) scenarist, zakenvrouw en romanschrijver. Ze won eerder de prestigieuze RITA Award. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Eve Dallas'.

Over J.D. Robb

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

  • 01 Vermoord naakt (1995) Naked in death
  • 02 Vermoorde reputaties (1995) Glory in death
  • 03 Vermoorde schoonheid (1996) Immortal…Lees verder op Wikipedia