Cd

How does it feel to be wrong all the time

The Me in You (uitvoerder)
+1
How does it feel to be wrong all the time
×
How does it feel to be wrong all the time How does it feel to be wrong all the time

How does it feel to be wrong all the time

Genre:

Over The Me in You

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Helsen romain

The Me In You is een Belgische indierockband uit het Hageland.

Het debuutalbum Forgotten Clothes kwam uit in 2012 bij het Belgische Noisesome recordings, die soms samenwerken met EMI Music Benelux.

De promotiesingle (voor het debuutalbum), Girl in Amour, kwam in 2011 uit.

Discografie

  • Girl in Amour (2011) single
  • Forgotten Clothes (2012) album
  • Plastik (2012) single
  • The Me in You (2015 ) album
  • The Music of Stuart Conroy 1974 - 1978 ( 2018 ) album
  • Highly Overrated (2022) single
  • How Does It Feel to Be Wrong All the Time (2022) album

Bandleden

  • Stijn Claes - zanger, gitarist en toetsenist (keyboards)
  • Han Wouters - zanger, gitarist
  • Thomas Van Den Haute, bassist, gitarist en toetsenist
  • Dimitri Dhaene - bassist , …Lees verder op Wikipedia