Cd

Small world

Metronomy (uitvoerder)
Titel
Small world
Uitvoerder
Metronomy
Uitgever
Because Music, 2022
1 cd + boekje
Speelduur
00:35:03
EAN
5060899077137
CDR
JK255853

Over Metronomy

Metronomy is een Britse elektronische en Indietronicagroep, opgericht in 1999. De band bestaat uit Joseph Mount (zang, keyboard en gitaar), Oscar Cash (saxofoon, achtergrondzang, gitaar en keyboard), Anna Prior (drum en zang) en Olugbenga Adelekan (basgitaar en zang).

Discografie

  • Pip Paine (2006)
  • Nights Out (2008)
  • Heartbreaker Vs. Holiday (2008, ep)
  • The English Riviera (2011)
  • Green Room EP (2012, ep)
  • Love Letters (2014)
  • Summer 08 (2016)
  • Metronomy Forever (2019)

Externe links

  • OfficiĆ«le website
  • (en) Metronomy in de database van AllMusic
  • (en) Metronomy op Discogs
Lees verder op Wikipedia