Boek
Nederlands

Je bent zoals je denkt : in verbinding met De Bron

+1
Je bent zoals je denkt : in verbinding met De Bron
×
Je bent zoals je denkt : in verbinding met De Bron Je bent zoals je denkt : in verbinding met De Bron

Je bent zoals je denkt : in verbinding met De Bron

Zelfhulpboek waarin dieper wordt ingegaan op hoe je je dagelijkse gedachten kunt sturen in de richting van hoe je graag wilt leven.
Onderwerp
Levenskunst, Denken
Titel
Je bent zoals je denkt : in verbinding met De Bron
Auteur
Michael Pilarczyck
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Uitgever
[Hoogland]: Invictus Library, 2021
172 p.
Aantekening
Dit boek is gebaseerd op onze vrije vertalingen van: 'As a man thinketh' van James Allen en 'The science of getting rich' van Wallace D. Wattles
ISBN
9789079679638 (hardback)

Besprekingen

Michael Pilarczyk verkocht eerder al 300.000 boeken over mindset, levenskunst en meditatie. Een bekende titel is 'Master your mindset'*. In dit nieuwe boek vind je handvatten hoe je jouw gedachten kunt omzetten in gedachten die ervoor zorgen dat je het leven krijgt wat je wilt. Gebaseerd op eerdere uitgaven van James Allen (1903) en Wallace D. Wattles (1910). Korte hoofdstukken met een toegankelijke schrijfstijl vertellen hoe je in contact komt met De Bron. Er wordt ingegaan op wat gedachten met je doen en wat voor impact ze hebben op lichaam en geest. Ook zijn er concrete adviezen te vinden voor het omzetten van een negatieve mindset naar gedachten die je zo kunt beĆÆnvloeden, dat je in het leven bereikt wat je eigenlijk wilt. Inclusief verwijzing naar een meditatieapp die is te downloaden voor een optimale beleving.

Over Michael Pilarczyck

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door William Rutten

Michał George (Michael) Pilarczyk (Gdynia (Polen), 18 oktober 1969) is een Nederlands mediaondernemer, schrijver, spreker en presentator van Pools-Nederlandse afkomst.

Biografie

Pilarczyk werd in Polen geboren maar groeide op in Zoetermeer. Na het voortgezet onderwijs studeerde hij twee jaar journalistiek in Utrecht. In 1990 volgde hij de cursus radiobroadcasting & marketing aan de UCLA in San Diego (Californiƫ).

Vanaf september 1988 tot en met september 1992 was hij "station-voice" van de tv-uitzendingen van het publieke Veronica. Van medio mei tot en met 31 oktober 1992 was hij dj bij Veronica (Muziek terwijl u werkt, Goud van Oud, Oh, wat een nacht, Ook Goeiemorgen) op Radio 2 en Radio 3.

In oktober 1992 was Pilarczyk betrokken bij de oprichting van Radio 538, het commerciĆ«le radiostation van Lex Harding en Erik de Zwart. Na de laatste uitzendingen bij Veronica op Radio 3 oā€¦Lees verder op Wikipedia