Boek
Nederlands

Het Warschau-protocol

Steve Berry (auteur)
+1
Het Warschau-protocol
×
Het Warschau-protocol Het Warschau-protocol

Het Warschau-protocol

In de reeks:
Genre:
Na de diefstal van kostbare relikwieën raakt een man betrokken bij een internationale strijd om belastende informatie die de machtsverhoudingen in Europa volledig kan doen verschuiven.
Titel
Het Warschau-protocol
Auteur
Steve Berry 1955-
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The Warsaw protocol
Uitgever
Utrecht: De Fontein, 2022
379 p.
ISBN
9789026154690 (paperback)

Besprekingen

Een thriller van Steve Berry over macht, politiek en misdaad. Het boek volgt het personage Cotton Malone. Malone raakt betrokken bij een internationale strijd om belastende informatie die de machtsverhoudingen in Europa volledig kan doen verschuiven. Zeven kostbare relikwieën van de ‘Arma Christi’, de wapens van Christus, worden gestolen en door criminelen gebruikt als betaalmiddel om druk uit te kunnen oefenen op de president van Polen. Vlot, toegankelijk en met de nodige humor geschreven. Voor een breed publiek van thrillerlezers. Steve Berry (Atlanta, 1955) is een internationaal bekende Amerikaanse schrijver, strafrechtadvocaat en politicoloog. Hij schreef een klein aantal boeken. Zijn werk werd in meer dan vijftien landen uitgegeven.

Over Steve Berry

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Steve Berry

Steve Berry (1955) is een Amerikaans auteur. Zijn boeken kenmerken zich door een mengeling van historische feiten en fictie.

Bibliografie

Externe link

  • (en) Officiële website