Digitale leeskriebels met Fundels: Thuis én in de bib!

april 2022

Fundels

Ken jij Fundels? Fundels zijn educatieve digitale kinderboeken die je kan bekijken op smartphone, tablet of pc. Fundels kan je eenvoudig lezen via je Mijn Bibliotheek-profiel. Tijdens elke schoolvakantie staan er extra Fundels klaar om te lenen. Ideaal om te ontdekken tijdens de paasvakantie. Ga de tuin of het park in met je kroost, de tablet en een picknickdeken. Beleef samen leesplezier met de interactieve kinderboeken van Fundels.

Vanaf nu begint de Fundelspret ín de bib! Kom jij de nieuwe Fundels-hoek in onze bibliotheek ontdekken? Speciaal voor jou staat een tablet klaar met meer dan 120 Fundels. Voor kleuters zijn er de Fundels prentenboeken. De prentenboekjes worden voorgelezen en daarna verwerk je de inhoud met leuke spelletjes. Voor beginnende lezers zijn er Fundels AVI-boeken. Je oefent zo spelenderwijs op algemene leesvaardigheden, technisch lezen en begrijpend lezen.

Meer info op riemst.bibliotheek.be/fundels of vraag het in de bib!