nieuwe tijdschriften

1 juli 2021

 

In De Boekerij vind je een groot aanbod tijdschriften. En nu is het aanbod nóg groter: 5 gloednieuwe magazines staan voor je klaar. Leen ze uit om gezellig thuis te lezen. 

nieuwe tijdschriften

 

 

 

 

 

 

for girls only magazine

For girls only:

Hét magazine voor coole meiden tussen 8 en 13 jaar die houden van Besties, Fashion en Fur. Een leuk tijdschrift boordevol interviews met de sterren, leuke quizjes en toffe doe-het-zelf-tips.

 

 

 

 

hart voor dieren magazine

Hart voor dieren:

Dit tijdschrift brengt een mix van informatie en fun. Praktische tips rond voeding en verzorging van huisdieren worden gecombineerd met ontroerende verhalen en schitterende kleurenfoto’s.

 

 

 

 

flow magazine

Flow:

Een tijdschrift zonder haast. Over dingen anders doen en nieuwe keuzes maken. Klein geluk, dagelijks leven en het mooie van niet altijd perfect hoeven zijn. Met positieve psychologie, mindfulness en creativiteit.
 

 

 

 

ottobre magazine

Ottobre Design:

Een fashion- en naaimagazine uit Finland. Rokken, jurken, broeken, blouses, jasjes, topjes en shorts,… Kiezen tussen de 40 modellen aangeboden door Ottobre!

 

 

 

 

reiskrant magazine

Reiskrant:

Verdiep je in een land of streek. Per bestemming belicht men de verschillende manieren van reizen (fietsreizen, reizen met kinderen, avontuurlijk reizen, backpacken,…) De perfecte harmonie tussen praktische informatie, nieuwtjes en lezersinteractie.