terug naar school met de bib

september '22
Een nieuw schooljaar, met een nieuwe juf of meester en een nieuwe klas. Best spannend! Net als elk jaar gaat de bibliotheek samen met jou het nieuwe schooljaar in 💪.

• Zoek je een boek voor een leesopdracht? De bib staat voor je klaar! Kom langs in de bib of duik in onze catalogus
  • Vind een leuk boek om te lezen voor school of in je vrije tijd met Bieblo (6-14 jaar)
  • Oefen je lezen met de interactieve AVI-boekjes van Fundels
  • Leen van thuis uit e-boeken bij de bib op je eigen toestel. Ons aanbod e-boeken voor kinderen en Young Adults is uitgebreid en blijft groeien.
  • Moeite met lezen? Probeer de anderslezen-app of leen een (e-)boek met lettertype dyslexie.
  • Leer je een nieuwe taal, kooktechnieken of ICT-vaardigheden in een volwassenencursus? Duik in onze catalogus en vind het (e-)boek of tijdschrift dat jouw talent verrijkt.

Met je Mijn Bibliotheek-profiel heb je toegang tot al deze handige diensten.
Bekijk onze website en ontdek wat de bib voor jou in petto heeft.

Het team van de bib wenst je een fijn schooljaar toe!